Sedumdaken

(nieuw)

Lagere energiekosten door verduurzaming, en een schone biodiverse leefomgeving.

Groendaken

(coming soon)

Voor wie de biodiversiteit van hun dak een extra grote verbetering willen geven.

cdum x Solar

(coming soon)

Laat uw zonnepanelen en onze groene dakoplossingen optimaal samenwerken.

Wij maken uw dak groen.

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan binnen vijf minuten.

Veelgestelde vragen

Uiteraard hangt de uiteindelijke levertijd af van vraag en aanbod. Toch proberen wij bij cdum binnen 8 werkdagen na bevestiging van offerte aan de slag te kunnen op uw dak.

Wij leggen daken aan door heel Nederland. Bij akkoord tot aanleggen komen we tot een geschikt moment om de dakoplossing te installeren.

Wij ontwikkelen onze oplossingen dusdanig dat u zelf ook aan de slag kunt. Echter leert de ervaring dat aanleg door onze professionele tuinders van toegevoegde waarde is. Onze tuinders zoeken namelijk ter plaatse naar de beste oplossing.

Onze dakoplossingen hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Het ecosysteem op het dak houdt zich door het hele jaar heen in balans. Echter raden we aan om in het eerste jaar na aanleg periodiek te controleren. Dit bieden we standaard aan bij het installeren van een dakoplossing.

Benieuwd naar iets anders? Vaak kunt u de nodige informatie vinden op onze cdum-wiki (klik hier). Ook kunt u ons een vraag stellen via het contactformulier (klik hier), waarna wij u zo spoedig mogelijk zullen helpen.