Subsidieaanvraag provincie Friesland groendak

Bij cdum begrijpen we het belang van duurzaamheid en vergroening. Als ervaren aanleggers van groene en sedumdaken bieden we niet alleen hoogwaardige groendakoplossingen, maar helpen onze juridisch experts u ook graag bij het benutten van lokale subsidiemogelijkheden. Voor inwoners en bedrijven in de provincie Friesland maken we het eenvoudig om deel te nemen aan deze groene revolutie. Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over de subsidieregeling van de provincie Friesland voor groene en sedumdaken. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het doorlopen van de aanvraagprocessen. Als u ervoor kiest om uw dak door ons te laten aanleggen, zorgen wij ervoor dat u volledig ontzorgd wordt: wij regelen de subsidieaanvraag van begin tot eind, geheel kosteloos.

Voordelen groendak

Groene daken, of ze nu bedekt zijn met sedum, gras, of andere vegetatie, bieden tal van ecologische en economische voordelen. Ze verbeteren de luchtkwaliteit, bevorderen biodiversiteit, zorgen voor betere isolatie en dragen bij aan de beheersing van regenwater. Onze op maat gemaakte groendaksystemen zijn niet alleen een esthetische toevoeging aan uw gebouw, maar verhogen ook de waarde van uw vastgoed.

Op onze pagina vindt u uitgebreide informatie over de beschikbare subsidies voor groene daken in de provincie Friesland. Wij helpen u graag bij het navigeren door de subsidieprocessen en adviseren u over de meest geschikte groendakopties voor uw situatie.

Met cdum kiest u voor ervaring, kwaliteit en een groene toekomst. Ontdek hoe u kunt bijdragen aan een duurzamere wereld en tegelijkertijd kunt profiteren van fiscale voordelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Subsidieregeling Friesland

De provincie Friesland heeft helaas geen subsidieregeling. Vaak betekent dit dat uw gemeente zelf een subsidieregeling heeft gerealiseerd. Om deze te raadplegen, kijk in de lijst hieronder en zoek uw gemeente.

Hulp nodig bij uw subsidieaanvraag?

Neem contact met ons op via de contactpagina of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wij maken uw dak groen.

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan binnen vijf minuten.